God vinterferie :-) Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 29 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 599 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 599 kroner

Uro til baby

Uro til baby i træ eller uro i stof

Finde en uro i træ fra det dansk designet mærke Magni eller fra det kendte mærke GOKI. Alle uroer i træ er malet i skønne farver, der er med til at fange babys interesse. Søger du en uro med dyr, er der også flere at vælge imellem. Køber du en uro med dyr, kan du senere hen øve de forskellige dyrelyde med dit barn og samtidig lære dit barn hvad dyrene hedder. Ønsker du en uro med musik er der også flere søde uroer i stof at vælge imellem. De flotte stofuroer spiller en beroligende melodi for din baby.

Andre gaver til baby:

Sutteklud --->

Bamser --->

Fødselsdagstog --->

Baby uro m. musik

Musik uroer til baby kan være at fortrække, hvis uroen fx skal sættes på kravlegården, hvor baby skal underholdes. NordQ har et stort udvalg af uroer med musik fra blandt andet Trousselier og Little Dutch. Disse uroer er lavet i stof og der følger en hvid arm med til alle modeller som kan sættes på både tremmeseng og kravlegård.

Uro til puslebordet

Det er godt at have en uro over puslebordet, når baby skal skiftes. Kan du godt lide uroer i træ, så finder du her et af nettes største udvalg af uroer til at hænge over puslebordet. Sæt uroen op med en lille krog i loftet og forlæng evt. snoren med en hvid sytråd, så den får den helt rigtige længde. Vælg en lille krog da uroen ikke vejer særlig meget.

Uro til tremmesengen

Ønsker du at sætte en uro på tremmesengen? Nogle ønsker baby skal have ro, når han/hun ligger i sin seng. Andre kan godt lide at have en uro siddende på tremmesengen. Selv havde jeg en uro med musik siddende på sengen til min datter. Jeg fik først en kravlegård senere, og var glad for at have en uro med musik hængende, som kunne fange min datters opmærksomhed bare et øjeblik, imens jeg fx var i bad eller lavede mad :-)

Baby uro hæklet

Mange kan godt lide hæklede uroer. Dem er jeg også selv stor fan af. Hos NordQ har jeg valgt at købe de hæklede uroer hos Naturezoo. Ud over jeg synes motiverne er helt fantastisk søde, er jeg også glad for at vide, at der er taget hensyn til naturen under produktionen af uroerne.

Uro til nyfødt

En uro er god for babys øjenkoordination, der bliver udviklet de første 3 måneder af barnets levetid. Derudover lærer baby at skelne mellem detaljer de første 6 måneder af sit liv og også her kan en uro være med til at styrke babys sanser. Derudover pynter uroen rigtig fint på den nyfødtes børneværelse.

Arm til uro

Mangler du en arm til din uro kan denne også købes både i sort og i hvid. En arm til uro gør det nemt at placere uroen på fx. kravlegården eller tremmesengen. Hænger du en uro på babys kravlegård og sætter den i stuen, har du nemt skabt et fint lille legehjørne til baby.

Lav selv din uro til baby

En hjemmelavet uro kan være rigtig fin og hyggelig, fordi den bliver ekstra personlig. Der findes mange DIY sider med uroer til baby på nettet. Her kan du få inspiration og gode ideer til hvordan du selv kan lave din egen uro til din nyfødte baby eller til gave.