Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 39 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 499 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 499 kroner

Tinti bad

Tinti badesjov til børn

Badesjov fra Tinti giver børnene en helt speciel oplevelse, når de går i bad. De sjove badeprodukter, som blandt andet badebomber, er en sand fornøjelse og også malesæben giver børnene en utrolig kreativ legeoplevelse i badekarret. Tinti giver farve, leg og sjov i badet og samtidig med at Tinti er sjov for børn, kan forældrene nyde, at alle produkterne er uskadelige for børnenes sarte hud. Tinti produkterne indeholder ingen konserveringsmidler og er lavet på naturfarver, så de hverken farver hud eller badekar. Tinti giver derfor en sjov og afslappet badeoplevelse, der tilskynder barnets nysgerrighed. Tinti giver glæden ved opdagelse og skaber en positiv badeoplevelse og kropspleje gennem sansning. De mange Tinti produkter er bæredygtigt fremstillet og er alle Dermatestet. 

Ud over Tinti finder du også masser af sjovt badelegetøj som badeænder, badeblokke og badedyr.

Tinti er bedst i test

De mange Tinti produkter er bæredygtigt fremstillet og er alle Dermatestet. Tinti GmbH & Co KG er blevet anerkendt for sin bæredygtige forvaltning helt tilbage i 2005. Dette år blev virksomheden igen overrakt prisen som en del af City of Heidelberg "Bæredygtig Management" samarbejdsprojekt, for deres bæredygtige måde at fremstille Tinti produkterne på.

Tinti opretholder et altomfattende kvalitet løfte og opnår fremragende resultater i tests. Öko -Test forbruger magasin som har testet adskillige produkter igennem 25 år, vurderer badevandsfarverne som "excellent. " Knitrende plejebad blev tildelt IONCs (den tyske sammenslutning af industrivirksomheder og handelsfirmaer for lægemidler, sundhedspleje produkter, kosttilskud og personlig hygiejne) " Certified naturkosmetik " mærke i 2009 og bekræfter, at de anvendte råvarer overholder IONC strenge kvalitetskrav.

Dermatest Institutet bekræfter, at badevandsfarverne har en " fremragende hud kompatibilitet." Dermatest Institutet garanterer forbrugerne sikkerhed og lever op til løftet om testet og certificeret kvalitet. Forældre kan derfor med god samvittighed glæde deres børn med knitrende plejebad, badevandsfarver, tryllebad, modellersæbe og masser af andre Tinti produkter, der fortryller vandet og gør badet til en fest!