Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 39 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 499 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 499 kroner

Sutteklud til baby

En sutteklud er en god bamse ven

En billig sutteklud er ligeså god som en dyr, når du skal købe en bamse til din baby. En sutteklud eller nusseklud som mange også kalder den, kan blive en rigtig god ven for dit barn. Den dejlige bamseven kan både være en tryghed, når dit barn skal sove, eller når barnet har slået sig og har brug for en at kramme med. Der findes mange forskellige søde og flotte nusseklude. En sutteklud med kanin er specielt populær, men også en sutteklud med en bamse kan fås i både lyserød og lyseblå. En sutteklud er god for baby, der vil føle sig frem og blive stimuleret af de forskellige stykker stof. En rigtig god dåbs- eller barselsgave.

Leder du efter en rigtig bamse? Så se alle bamser her -->

Sutteklud med mærker

Køber du en sutteklud med mærker vil din baby blive stimuleret gennem det forskellig slags stof, som mærkerne er lavet af. En sutteklud med mærker er god i starten af babys liv, hvor baby netop vil bruge sin følesans til at fornemme verden :)

Sutteklud kanin

Du finder flere forskellige kanin sutteklude her på siden. Little Dutch har lavet flere super søde og bløde sutteklude som kaniner med fine stjerne motiver eller kanin sutteklude med lyserøde blomster.

Nusseklud

En sutteklud bliver også ofte kaldt en nusseklud. Der er ikke forskel på en nusseklud og en sutteklud, som begge bruges af børn og baby til at nusse med og finde tryghed ved.

Nusseklud Jellycat

NordQ legetøj fører ikke nusseklude fra Jellycat, men i stedet fører vi det populære mærke Suki, som også laver dejlig bløde og rigtig søde nusseklude. Se f.eks. sutteklud zebra her eller sutteklud giraf her. Prismæssingt er Suki nusseklude lidt billigere end Jellycat nusseklude.