Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 39 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 499 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 499 kroner

Om os

CE-mærket legetøj online

Oplev en verden af skønne, anderledes samt kendte legetøjsmærker hos NordQ. Af mærker finder du blandt andet det lækre Haba legemad, som gør legen i legekøkkenet til en fest. Du kan også købe det populære trælegemad fra Mamamemo som mælk, juice, kager, is og meget mere. Der er også kommet et helt nyt mærke til NordQ. Det vidunderlige Bloco legetøj som kan samles igen og igen. Bloco samler familien og er sjovt for både børn og voksne. Uden tvivl mit farvorit legetøj lige nu! Er du ude efter en blød gave, så kan jeg anbefale de søde Suki bamser. Med de kære øjne, vil de stjæle ethvert barne hjerte. Find også det sjove badesæbe fra Tinti som er og bliver det sjoveste badelegetøj for børn! Har dine børn først prøvet Tinti, vil de ikke op af badekarret igen. Vi har også et stort udvalg af søde badeænder og andet sjovt badelegetøj, som også er med til at give dit barn en sjov og hyggelig oplevelse i badet.

Hos NordQ vil du specielt opleve, hvordan jeg gør mit allerbedste for, at dine børn skal have det sjovt med vand. Her finder du nemlig et meget bredt udvalg af badelegetøj, der naturligvis er uden pftalater. Derudover finder du hele udvalget af Tinti badesjov, som er sjovt badesæbe med naturfarver til dit barn.

Min mission er at dine børn skal udforske og lære gennem leg. Min inspiration til produkterne hos NordQ får jeg fra mit eget barn samt fra vores venners børn. De er alle flittige til at teste meget af det legetøj, jeg får på lager og de produkter, som ikke fungerer som jeg ønsker, bliver hurtigt fjernet fra butikken igen. Det er mit ønske kun at give det allerbedste til dit barn og har du kommentar til dit køb, godt som dårligt, vil jeg altid gerne have en mail fra dig i min indbakke.

Når du vælger at handle hos NordQ, får du 100% personlig betjening. Det er mig, der tager imod din ordre, pakker din ordre og sender din ordre afsted. Det er også mig der tager telefonen, når du ringer og det er mig, der svarer på mails. Jeg vil således altid kunne svare på netop dit spørgsmål, hjælpe og vejlede dig. 

Jeg glæder mig til at betjene dig!

Kærlige hilsner Kamilla