Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 29 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 599 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 599 kroner

Legetelte

Flotte telte til hule eller rolleleg

Flotte pop-up legetelte med forskellige motiver. Legeteltene kan både bruges til at lege i indendøre eller udendøre på en varm sommerdag. Alle børn elsker huler og med disse legetelte kan barnet rigtig hygge sig i sin helt egen hule. Fyld det op med dyner og puder og alle ynglings bamserne! Legeteltene har et dørforhæng, der kan rulles op og to vinduer med net som barnet kan kigge ud ad. Barnet kan lege i teltet fra det er ca. 1,5 år gammel. Alle legetelte bliver leveret i en stofpose med lynlås, som gør det nemt at opbevare det, når det ikke er i brug. 

Søger du andet legetøj, hvor børnene kan lege rollelege så se det store udvalg af legemad her.

Skab ligeledes hygge på bøneværelset med de populære lyskæder i glade børnefarver og læg farverigt legemad i dit barns legekøkken.

Alle hjem har efterhånden et legetelt, for børnene elsker det! Mange bedsteforældre har også valgt, at have et legetelt de kan tage frem, når børnebørnene kommer på besøg og skal lege. Pop-up legeteltene er specielt gode, hvis man ønsker at pakke det væk engang imellem, for de er nemme at pakke sammen og er lige til at lægge ned i den tilhørende pose.

Mange bruger også deres legetelt i haven, hvor man på en varm sommerdag kan hygge inde i hulen med saftevand og kager og så kan mor og far komme på besøg i det fine telt.

Der findes rigtig mange udgaver af legetelte. De flotte klassiske legetelte fra Kids Concept med stjerner er flotte at have stående både på børneværelset, i stuen og i haven, men også ridderborgen og prinsesse teltet er meget populære blandt børnene. Her kan den seje ridder ride hjem til sin ridderborg eller den smukke prinsesse kan sidde foran sit spejl i sit prinsesse slot.

Der er masser af lege at lege i de sjove telte og kun fantasien sætter grænser, når der skal leges.