Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 39 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 499 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 499 kroner

Legemad til børn

Legemad uden kemi

Børn elsker at efterligne det, som forældrene laver i køkkenet - giv dem deres eget univers, hvor du ikke skal være bange for, om det går i stykker, eller om de tygger i noget farligt. Det meste legemad er sammensat med velcro, så dit barn kan skære det ud og sætte det sammen igen. Al mad er CE-mærket (giftfrit). Find alt legemad fra Haba, Magni/Imagetoys, Mamamemo, Hape, Goki og andre anerkendte mærker. Vi har alt fra mælkekartoner og frugt til grillmad og sushi.

Se alt legemad i træ -->

Se alt legemad i stof -->

Kig efter CE-mærket, når du køber legemad

Ved at købe CE-mærket legetøj, sikrer du dig, at legetøjet er uden kemi. Så er det lige meget, om dit barn tygger i legemaden, eller om det har allergi over for nogle kemiske ting. Når du køber legemad online her i webshoppen, er du sikret, at alt er gennemtestet og CE-mærket.

Køb billig legemad

Vi har meget billigt legemad og legetøj på tilbud, men det skal du ikke være nervøs for at købe. For billig legemad kan være ligeså godt som det lidt dyrere. Så længe det blot er frit for kemi. Alle mærkerne her hos NordQ er naturligvis alle CE-mærket og malet med giftfri maling. Derfor skal du heller ikke være bekymret for, om dine børn sutter på de lækre is eller de flotte kager.

Rengøring af legemad i træ og stof

Trælegemad skal altid gøres rent med en opvredet klud (med lunkent vand og evt. en lille smule allergivenligt sæbe). Og legemad i stof skal også håndvaskes. Vi anbefaler ikke, at hverken trælegetøj eller stoflegemad vaskes i maskine. Det er for hårdt for legemaden at blive "kastet rundt" i en opvaskemaskine eller vaskemaskine, og du sikrer dig, at der ikke kommer vand ind på steder, hvor det helst ikke skal komme.

Stort udvalg af legemad, der ser ægte ud

Du finder et bredt udvalg, hvor der både er drikkelse som mælk, juice og kakaomælk, men også flot grillmad, som burger og hotdog, og sushi, salat, frugt og meget mere. Du finder et stort udvalg af både kager og ispinde og isvafler til købmandsbutikken. Lad børnen skabe deres eget univers i legekøkkenet, hvor de har mulighed for, at efterligne det deres mor laver i køkkenet med alt dette flotte og farverige legemad.

Legemad 1 år og legemad 2 år

Meget af det legemad, der bliver lavet, indeholder små dele og anbefales derfor ikke til børn under 3 år. Det kan alligevel lade sig gøre at finde legemad til børn på 1 og 2 år. AM-leg har lavet masser af flot legemad af mærket Mamamemo til børn under 3 år. Når barnet er blevet 18 måneder kan du købe legemad som juice, kakaomælk, vindruer, appelsiner, majskolber, kiwi og pære. Når barnet er blevet 2 år kan du købe legemad som yoghurt, nutella, rosinpakker og smørpakker - alle fra Mamamemo.