Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 39 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 499 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 499 kroner

Kalendergaver til børn

Kalendergaver - køb gaverne enkeltvis, eller køb en samlet pakkekalender hos NordQ

December måned er en helt speciel måned med kalendergaver til børn. Jeg har været på udkig og fundet de bedste og billigste kalendergaver til dit barn. Der er sjove gaver helt ned til 5 kroner! Køb 24 pakker og lad dit barn åbne en gave hver morgenen. Der er ikke noget mere spændende end at vågne op til gaver hele december måned.

En samlet pakkekalender med 24 skønne gaver til piger fra 3-8 år finder du længere nede på siden eller ved at klikke her - og en samlet pakkekalender med 24 seje gaver til drenge fra 3-8 år finder du også længere nede på siden eller ved at klikke her.

Billige kalendergaver

Billige kalendergave kan være rigtig gode gaver for børn i december måned, hvor det er overraskelsen der er den største gave.
Jeg husker som barn at have 24 kalendergaver hængende langs min seng og hver aften, når jeg gik i seng, lå jeg og kiggede på de mange pakker. Jeg prøvede altid at gætte, hvad der var i dem.
Kalendergaven d. 1. december var atid et kalenderlys og vi gjorde det til en fast tradition d. 1. december at lave en juledekoration med kalenderlyset i.
Resten af kalendergaverne kunne være alt fra små pakker med rosiner, smarties, en lille mønt og andre små gaver som dem du ser ovenfor. 

Kalendergaver 1 år

Kalender gaver til den 1-årige pige eller dreng, kan være en sutteklud, en rangle, et knop puslespil. Der er en del kalendergaver til børn på 1 år. 

Kalendergaver 2 år

Kalender gaver til børn på 2 år kan være gaver som legemad anbefalet til piger og drenge på 2 år, puslespil, trælegetøj, en sjov fløjte, en snurretop eller sæbebobler.