Godt nytår til alle vores kunder. Se under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 29 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 599 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 599 kroner

Fødselsdagstog

Fødselsdagstog med dyr

Der findes flere forskellige fødselsdagstog med dyr. Hos NordQ legetøj finder du både fødselsdagstog med elefanter, fødselsdagstog med cirkusdyr, en rigtig fin fødslesdagskaravane og en dyreparade. Derudover er der også flere forskellige fødselsdagstog med togvogne. Se udvalgt nedenfor og vælg det fødselsdagstog du synes bedst om :)

Se lys til fødselsdagstog her -->

Fødselsdagstog i træ

Alle fødselsdagstog er lavet i træ og malet i flotte klare farver, der med levende lys lyser fødselsdagsbordet op. Det store udvalg af fødselsdagstog i træ betyder, at du nemt kan finde det helt rigtige tog til dit barn. 

Der findes rigtig mange søde, sjove og flotte fødselsdagstog. Alle togene her på siden er lavet i træ og malet i flotte farver, naturligvis med giftfri maling. Der er mange sjove figurer at vælge imellem. Mange vælger det traditionelle tog, men flere og flere vælger også det med elefanter, med cirkus, eller dem med de mange forskellige dyr.

Nogle vælger at pynte bordet med et enkelt tog, men flere vælger også at have flere forskellige toge på fødselsdagsbordet. Et fødselsdagstog kan bruges år efter år, da man blot skifter tallet ud, så det passer til barnets alder. Det er noget ganske særligt at have stående på bordet, fordi det følger barnet helt til det er 10 år gammel og mange vælger også at beholde fødselsdagstoget på bordet efter barnet er blevet 10 år og tager blot tallet af toget.

Fødselsdagstog er ligeledes blevet en populær dåbsgave, fordi det er en flot og sjov gave at give til det nyfødte barn, der vil have glæde af det i mange år fremover.

Goki fødselsdagstog

Fødselsdagstog i træ fra Goki er en rigtig populær dåbsgave. Men også Magni fødselsdagstog der er Imagetoystoys eget brand pynter på bordet til de danske børnefødselsdage.

Der findes et stort udvalg af Goki fødselsdagstog med dyr som blandt andet fødselsdagstog med elefanter eller med cirkusdyr. De fleste fødselsdagstog til børn er med levende lys, hvor du både kan vælge mellem lys i forskellige farver og lys med motiv. NordQ er forhandler af de fleste fødselsdagstog og du finder derfor et bredt udvalg nedenfor.