Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 29 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 599 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 599 kroner

BØRN I BAD

Gå glad i bad

Er dit barn glad når det skal i bad? Eller er det svært at få den lille op i badekarret?
Hvorfor ikke gøre badet endnu sjovere med disse fantastiske badeprodukter?!

Badesjov fra Tinti gør badet til en leg. Prøv det sjove knitrebad fra Tinti eller badefarverne der farver vandet i de skønneste farver. Børnene elsker det! Find også et stort udvalg af badeænder eller andre sjove badedyr til at tage med i badekarret.

Badelegetøj af højeste kvalitet

Vi gør det sjovt for dit barn at gå i bad. Med de mange sjove badeprodukter og det lækre badelegetøj kan jeg garantere, at det ikke bliver kedeligt, næste gang dit barn skal i bad. Mangler I en badeand eller andre sjove badedyr? Eller hvad med den populære regnsky fra Pluï? Eller de sjove miniskaller fra Bilibo, der både kan bruges i og udenfor badekarret? Du finder også Scrunch spanden der, ud over at være god på stranden, også har vist sig at været et stort hit for børnene at tage med i bad. Der er masser at vælge imellem.

Hvor ofte skal dit barn i bad?

Der findes ikke nogen bud på hvor ofte dit barn skal i bad. Formålet med at tage et bad er at fjerne lugt. Så længe dit barn bruger ble og bliver vasket i numsen hver dag, er der ikke nogen grund til at bade dit barn for ofte. Bad evt. dit barn en gang om ugen. Det naturlige fedtlag der sidder på huden, beskytter huden mod at blive tør og netop af denne grund, bør børn ikke vaskes for ofte. Når barnet bliver ældre kan du evt. bade det 2 gange om ugen, men vask ikke håret med sæbe for ofte. Brug helst kun shampoo en gang om måneden for at bevare den naturlige balance i dit barns hår. 

Søger du legetøj til stranden kan du søge inspiration under udendørs legetøj.