Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 39 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 499 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 499 kroner

Bamser fra Suki

Bløde bamser

Suki er et engelsk brand, der laver helt uimodståelig bløde bamser til børn. Bamserne fra Suki har et udtryk, der med ét fanger børnenes interesse og de flotte detaljer gør dyrene levende at se på. Når du køber en bamse fra Suki, får du en bamse som er dejlig blød at kramme med. De små fine hår gør, at man får lyst til at kramme bamsen igen og igen.

Det er sjældent du kan finde bamser, der er så bløde som dem fra Suki. Suki bamserne er lavet i meget god kvalitet, der gør, at de holder til, at både børn og babyer kan kramme, nusse og lege med dem i mange år frem. 

Se hele udvalget af bamser her.

Bamser til børn

Hos NordQ legetøj har du mulighed for at vælge den helt rigtige bamse til dit barn eller baby. NordQ legetøj forhandler nemlig både bamser der forestiller en kanin, en hund, en kat, en abe, en løve og mange flere søde bamser. Derfor kan du også finde den helt rigtige bamse til gave eller til dig selv.

Alle børn elsker bamser, om du har en dreng eller en pige. En bamse bliver hurtigt en god ven og en barnet kan søge tryghed ved, når det skal sove. En bamse er også altid sjov at have med på tur. Her skal der leges og børn synes det er sjovt at vise bamsen alt det I ser på turen. Er det tid til en lur i klapvognen er det også dejligt at have en blød krammebamse at putte med.