Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 39 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 499 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 499 kroner

Bamser

Søde bamser

Her er der mange søde bamser at vælge imellem. Vælg mellem bamser til nyfødte eller bamser til børn i børnehave alderen. Alle børn skal have en god krammebamse og her finder du både et stort udvalg af hunde bamser eller andre bamser som katte, heste eller vilde dyr fra Zoo.
Der er ikke bamser med navn, men udover bamser med navn er der mange søde bamser. 

Bamser til nyfødte og baby

Bamser er en rigtig sød gave til en nyfødt baby, som vil skabe en relation til bamsen, når han eller hun vokser op. Det kan være en god ide at starte med en lille bamse, så bamsen ikke bliver alt for stor til den nyfødte pige eller dreng. Bamser der forestiller dyr er altid gode til babyer, fordi det er det første de vil vise interesse for, når de bliver lidt større og også begynder at interessere sig for dyrelyde. 

Krammebamse

En bamse at kramme med er lykken for alle børn. En krammebamse skaber specielt tryghed ved sovetid, hvor børn ofte sover alene på deres værelse. Derudover synes mange børn at bamser er sjove at lege med og ofte skal ynglingsbamsen også lige vises frem i børnehaven eller skolen.

Hunde bamser

Ovenfor finder du et stort udvalg af hunde bamser. Der er flere forskellige slags dalmatiner hunde, en gravhund, labrador og en mops. Alle hundene har meget flotte detajler, der får dem til at se naturlige ud. Så plager dit barn om en hund, så giv det en flot hunde bamse :-)

Bamser med navn

Der findes flere forskellige bamser med navn, hvor det er mulligt at få skrevet dit barns navn på bamsen. Her på siden finder du desværre ikke bamser med navn, men til gengæld finder du mange andre bløde bamser, som du ikke finder mange andre steder.