Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 39 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 499 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 499 kroner

Badelegetøj

Badelegetøj uden kemi - Legetøj til badekar

Alt badelegetøj her på siden er uden kemi. Derfor er alt badelegetøj trygt at give dit barn med i bad og også baby kan have glæde af badelegetøjet, da det er ganske ufarligt at sutte på.

Farv vandet i de flotteste farver med Tinti, leg med de flotte scrunch spande, svøm med de sjove og flotte badeænder eller sprøjt med de skæge sprøjtedyr. Her på siden finder du masser af badelegetøj, som gør badetiden endnu sjovere og opfordrer børnene til leg i badet.

Se også sommerhittet SwinFin. Vi fører alle de flotte farver her hos NordQ.

Badelegetøj til baby

Søger du badelegetøj til baby, så skal du blot lede efter badelegetøj, som ikke er så småt, at baby kan få det galt i halsen. Der findes masser af badelegetøj, som baby kan tage med i bad. En badebog er fx rigtig god til baby i badekarret. Badebøgerne er naturligvis lavet uden brug af kemi, så baby kan putte dem i munden. Også nogle af de lidt større badeænder kan bruges til baby i badekarret. Her er det vigtigt ikke at købe de små badeænder, så baby får dem galt i halsen. De flotte skumdyr fra Units er oplagt badelegetøj til baby. De er lavet af EVA skum, også uden kemi, og er dejlige for gummerne at tygge på. Badedyrene kan også klistres fast på fliserne.

Badelegetøj opbevaring

Det er godt at købe et net til opbevaring af dit badelegetøj. Husk at tøm alle ænder for vand når dit barn er færdig med at bade og læg derefter alt badelegetøjet op i opbevaringsnettet. Opbevaringsnettet sættes fast med 2 sugekopper på fliserne og i nettet er der plads til masser af badelegetøj.

Badeænder 

Vi har et stort udvalg af badeænder. Vælg lige den badeand der passer til dig. Brug dem i badekaret eller måske i åen til en omgang badeandsræs. Vi har badeænder i mange farver og former, med og uden lys og lyd. Og selvfølgelig den helt originale gule badeand, lige fra str. helt lille til kæmpe stor. 

Legetøj til badekar

Internettet er fyldt med legetøj til badekarret og du er kun få klik væk fra at finde badelegetøj der gør det ekstra sjovt for dit barn at gå i bad. Mangler du inspiration til legetøj til badekarret så kan du frit shoppe rundt og søge efter masser af forskelligt badelegetøj.

Badelegetøj på tilbud

Søger du badelegetøj på tilbud? Du finder ofte badelegetøj på tilbud her på siden. Gå evt. også til tilbudssiden og se alt legetøj der er på tilbud.