Husk at kigge under TILBUD menuen - op til 70% rabat.
Legetøj til børn
  • Fragt fra 39 kroner
  • CE-mærkede produkter
  • Fri fragt over 499 kroner
Fri fragt til pakkeshop over 499 kroner

Badeænder

Badeænder til børn og baby

Hos NordQ legetøj finder du mange sjove og flotte badeænder til dit barn. Find den klassiske gule badeand, badeanden med lys, badeanden uden hul i bunden eller en sød mini badeand. Her på siden finder du både store og små badeænder, der er med til at gøre badeoplevelsen for dit barn rigtig sjov.

Der findes også mange andre sjove badedyr som drager, fisk, kaniner og hunde.
Badedyr --> 

Badeand med lys

En badeand med lys kan være super sjov at have med i bad. Badeanden starter med at lyse, når den bliver sat på vandet. Se anden svømme afsted imens den blinker på vandet. Det gode ved en badeand med lys er, at der ikke er hul i bunden, fordi det der skal aktivere lyset, er sat hvor hullet normalt sidder.

Billige badeænder

Der findes mange billige badeænder her på siden og du kan trygt købe en billig badeand, da vi garanterer, at der ikke er pfthalater i nogle af badeænderne hos NordQ legetøj. Køb en pakke med 4 små badeænder og få badeanden helt ned til 10 kr. pr. stk. 

Stort badand

En stor gul badeand er et kæmpe hit og selvfølgelig finder du også en stor badeand her hos NordQ legetøj. Tag evt. den store baeand med i badebassin om sommeren eller tag den med på stranden. En stor badeand er også sjov at have stående på badeværelset eller på børneværelset.

Badeand til baby

Du kan sagtens købe en badeand til baby. Alle badeænder er uden pfthalater og derfor kan baby sutte på alle badeænder, der er her på siden. Vær blot opmærksom på ikke at købe de helt små badeænder, da baby kan få dem galt i halsen.

Sjove badeænder

Der findes masser af sjove badeænder. Find blandt andet et stort udvalg af piratbadeænder, indianer, brudepar og mange andre sjove badeænder.

Badeænder i mange farver

Leder du efter badeænder i mange farver, så finder du dem her. Her får du 6 stk. badeænder i helt fantastiske farver leveret i et net.

Bud badeand

Bud laver designer badeænder til voksne, der samler på badeænder, eller børn der bare elsker sjove badeænder. Bud badænder ligger i den dyre prisklasse, men badeanden er også af super god kvalitet med lækre og flotte detajler.

Badeænder uden phthalater

De fleste børn elsker badeænder - de giver noget til fantasien og motorikken. Giv dit barn en badeand uden kemi. Der er desværre stadig mange steder, hvor man kan købe billige badeænder, men hvor plasten er fyldt med pfthalater, og det skal du helst undgå, da det har vist sig, at det kan være skadeligt og hormonforstyrrende for børn at tygge i og lege med legetøj med blødgørende phthalater (udtales talater). Så giv dine børn en god og sikker badeoplevelse med badeænder uden kemi.

CE-mærket badeleg

Alle badeænder er CE-mærket og uden phthalater. Køber du en badeand med hul i bunden, anbefaldes det at tømme den godt for vand, når dit barn er færdig med at lege med den i badet. Det er også en mulighed at stoppe hullet med flydende lim, så der ikke trænger vand ind i badeanden. Men sørg for, at det ikke er skadeligt for dit barn.

Giv en badeand i gave

Badeænder har efterhånden været populærer i rigtig mange år, og den gule badeand går aldrig af mode. Der kommer hele tiden nye badeænder, som er søde, sjove og farverige, hvilket gør det sjovt at udvide sin samling til sig selv eller børnene. Hos NordQ finder du badeænder i alle prisklasser, og det er derfor altid nemt at finde en badeand.

Søger du noget andet?

Se andet badelegetøj -->

Se alle gule badeænder -->